Üdvözöljük!

Tovább a kérdőívekre


Üdvözöljük egészségügyi kockázatfelmérő és tanácsadó rendszerünkben!

 

A kérdőívek kitöltéséhez laboratóriumi vizsgálati adataira is szükség lehet, ezért, ha volt a közelmúltban vérvétele, vagy készült Önnél nyaki ér (carotis) ultrahang, esetleg mammográfia, érdemes a leleteit a kitöltés előtt előkészíteni.

 

A pontos kockázatbecsléshez a testméreteire is szükség van, ezért ha nem tudja, kérjük, mérje meg a testmagasságát, a testsúlyát és a haskörfogatát (utóbbit a csípőlapát és az alsó bordák közötti távolság felénél)!

 

Egyes kérdések mellett egy kérdőjel található, erre rákattintva további információkat kaphat az adott kérdésről.

 

Az egyes oldalak végén a ”következő” gombra kattintva a rendszer a következő kérdőívre lép tovább. Amennyiben bármely kérdésre nem akar, vagy nem tud válaszolni, természetesen lehetősége van kihagyni a kérdést. Az Ön személyes kockázati profilja és egészségterve oly mértékben lesz teljeskörű és személyre szabott, amilyen mértékben Ön kitöltötte az adatokat. A kérdéseket témakörönként csoportosítottuk, az egyes témakörök között a felső menüsor segítségével is lépkedhet.


Ha a kérdőívet - előzetes, ingyenes regisztrációt követően - bejelentkezve tölti ki, a hiányzó adatokat utólag is beviheti, a korábban bevitt adatok elmentésre kerülnek. A honlapra történt bejelentkezéssel a kérdőív kérdések feletti menüsorának segítségével egyenesen arra a részre navigálhat, ahová új adatokat kíván bevinni, nem szükséges az egész kérdőíven újra végighaladnia. A kérdőívek belépés nélkül is kitölhetők, de ebben az esetben a megadott válaszok az oldal elhagyása után elvesznek.

 

Tovább a kérdőívekre