KERESŐ

A zöldteával és a fekete teával, azok némileg eltérő összetétele és egészségügyi hatásai miatt, külön foglalkozunk.
A legjobb és legmegbízhatóbb választásnak az otthon, frissen - friss, nyers, idényjellegű alapanyagokból, korszerű konyhatechnológiával - készült étel bizonyul. Jelenlegi...
A fitonutriensek (vagy fitokemikáliák) kifejezés a növényi eredetű ételeinkben található, jótékony hatású vegyületeket takarja. A növények védekező rendszerének fontos...
A rendszeres testmozgásnak számos jótékony, betegségmegelőző hatása ismert. Azonban nem mindegy, hogy menyi testmozgást végzünk. A túl kevés és a túl sok sem feltétlenül...
Nem elhanyagolható a folyadék-, vagyis a vízfogyasztás szerepe. Ha nem iszunk eleget, vérünk besűrűsödik, a szív munkája nehezebb, mert a viszkózusabb (nagyobb súrlódású)...
A grillezés a hús elkészítésének egyik legősibb módja, azonban ma már nem csak a húsok kerülnek a grillrácsra, hanem sajtok, zöldségek, gyümölcsök is. A grillezés...
Az egyoldalú táplálkozás, a szélsőséges diéták, a divatos (fogyókúrás) étrendek veszélyesek is lehetnek, ha hozzá nem értő módon állítják össze, és különösen...
első             3   |   4   |   5   |   6   |   7           utolsó